Verhuren

KI-Makelaardij is een full-service verhuurkantoor in de regio Eindhoven, Helmond, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch. Uw woning verhuren in deze regio, wij kijken er met alle plezier naar uit. Voor elke woning is immers een passende huurder. Wij verhuren zowel gestoffeerde als gemeubileerde woningen in alle prijsklassen. Wij verbinden met behulp van ons uitgebreide netwerk o.a. ASML, Philips, Defensie/NATO dagelijks verhurende partijen en internationale organisaties. Wij werken uiteraard ook samen met collega makelaars om de slagingskans te vergroten. Snel schakelen is daarom van zeer groot belang in de snelle woningmarkt. Het voorkomen van leegstand is een van de belangrijkste redenen om een verhuurmakelaar in te schakelen.


Uw woning verhuren

Wij verhuren continue vele tientallen woningen in de regio Eindhoven, Tilburg en ‘s-Hertogenbosch voor vastgoed beleggers. Ook wanneer u voor een korte of langere tijd in het buitenland moet verblijven, bent u bij ons aan het juiste adres om uw huis, villa of appartement te verhuren.

Onze werkwijze bij het verhuren van uw woning

  • We beginnen met het bezoeken van de woning en het geven van een verhuuradvies;
  • Wij brengen uw woning direct, actief en zeer breed onder de aandacht van potentiële huurkandidaten bijv. expats, internationale organisaties, collega makelaars etc.
  • We plaatsen uw woning o.a. op Funda, Pararius en tientallen andere websites;
  • Ook via onze social media kanalen zoals Facebook, Google+ en Twitter brengen wij de te verhuren woning onder de aandacht bij potentiële huurders
  • Alle bezichtigingen met potentiële huurders worden door ons geregeld en persoonlijk begeleid door een medewerker van KI-Makelaardij;
  • Als er een match is tussen U en potentiële huurder starten wij met een uitgebreid onderzoek naar de huur kandidaat inclusief antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid.
  • Wij stellen vervolgens de officiële huurovereenkomst op en regelen een inspectierapport inclusief foto’s van de woning bij de in- en uitcheck.
  • Wij innen en storten de eerste maand huur en waarborgsom;

Kortom: wij nemen al het werk voor u uit handen! U kunt rekenen op onze ervaring en betrouwbaarheid. Honderden verhuurders gingen u voor!

Neem contact op